مدیر رستوران موفق چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
یکی از ارکان اساسی موفقیت در کسب و کارهایی همچون راه اندازی رستوران بعد از خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای آشپزخانه رستوران، داشتن مدیر رستوران حرفهای و تجربه است که توانمندی دارد تا در هر شرایطی به بهترین شکل ممکن رستوران را اداره کند.
زمانی که افراد به راه اندازی کسب و کار خود میپردازند، ممکن است فکر کنند که این فعالیت آسان است، اما پس از گذشت مدتی، با پیچیدگیها و چالشهای زیاد این صنعت مواجه میشوند که حل آنها نیازمند استراتژیهای مدیریتی و تفکر اقتصادی موثر میباشد.
برای تبدیل شدن به یک مدیر موفق و کارآمد، آموزشهای مرتبط با مدیریت رستوران و پرسنل رستوران امری ضروری است.
این آموزشها به عنوان یک صاحب رستوران، به شما کمک زیادی میکنند و به تدریج باعث پیشرفت در کسب و کار شما خواهند شد. در این مقاله از سری مقالات گروه راهاندازی رستوران سایت سرآشپزان برتر، با ویژگیها و وظایف اساسی یک مدیر داخلی رستوران آشنا خواهیم شد.
راز موفقیت مدیران رستوران
مدیریت رستوران های بزرگ کار چندان پیچیده ای نیست، باید نکاتی را بدانید و از تجربه افراد مجرب استفاده کنید تا بتوانید به یکی از موفق ترین مدیران رستوران تبدیل شوید. از سویی دیگر امروزه بنا به شرایط زندگی و اجتماعی پیش آمده اکثر افراد جامعه وقت زیادی برای آشپزی ندارند.
از این رو ترجیح می دهند تا غذایشان را از یک رستوران با کیفیت که مدیریتی مجرب دارد، تهیه کنند. در ادامه این مطلب، مواردی را عنوان خواهیم کرد که برند های غذایی بزرگ دنیا به واسطه دانستن و عمل به آن ها به برندی موفق تبدیل شده اند و به عنوان یک کسب و کار موفق شناخته می شوند.
رفتار حرفه ای در محیط رستوران
داشتن رفتار حرفهای نه تنها نشاندهنده کیفیت کار و خدمات است بلکه نقش بسیار مهمی در تبدیل شکست به موفقیت دارد. کسب و کارهای مختلف درک کردهاند که اعتبار حرفهای اساسیترین عامل موفقیت است و بنابراین تلاش میکنند تا کارکنان حرفهای خود را حفظ کنند. رفتار حرفهای به معنای اثرگذاری و دستیابی به موفقیت است. اگرچه راهاندازی یک رستوران یا فست فود به نظر ممکن است کاری ساده باشد، اما پس از آغاز این کسب و کار، با چالشها و سختیهای زیادی مواجه خواهید شد.
بسیاری از افراد ممکن است به اشتباه فکر کنند که رستورانداری شغلی آسان و پرسود است و به راحتی میتوانند محیط رستوران را اداره کنند. اما باید به یاد داشت که هر کاری دشواریها و پیچیدگیهای خود را دارد.
برای دستیابی به موفقیت در کسب و کارهایی مانند رستوران و کسب درآمد و سود ایدهآل، لازم است نکاتی را رعایت نمایید. یکی از پارامترهای مهمی که تأثیر بسزایی در پیشرفت کسب و کار شما دارد، رفتار حرفهای مدیر و کارکنان است. در این مقاله، به کسانی که علاقهمند به راهاندازی رستوران هستند، آموزش میدهیم چگونه میتوانند در زمینه رستورانداری به عنوان یک مدیر موفق با رفتار حرفهای عمل کنند.
برای راه اندازی و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود رایگان شد !
نیاز به راهنمایی دارید؟ با ما در تماس باشید!
همانطور که میدانید، یک رستوران از بخشهای مختلفی تشکیل شده است، هرکدام با وظایف خاص و مکمل یکدیگر. بخش سالن غذای خوری، آشپزخانه و طبخ غذا، ثبت سفارش و… به هر حال، در یک رستوران، هر فرد وظیفه مشخص و تعیینشدهای دارد.
با این وجود، مدیریت صرفاً محدود به یک بخش نیست، و یک مدیر باید توانایی مدیریت کارهای گوناگون را داشته باشد و بخشهای مختلف را به بهترین شکل ممکن مدیریت کند.
مقاله پیشنهادی: لیست کامل خط پخت در تجهیزات آشپزخانه صنعتی
استقامت و نیروی بدنی در مدیریت موفق
باز کردن یک رستوران در صبح زود و سپری کردن زمان تعطیلی آن بر جسم و ذهن تأثیر می گذارد. مدیران مؤثر رستورانها میتوانند برای مدت طولانی روی پای خود کار کنند و چندین شغل را که از نظر فیزیکی سخت میباشند، از کمک در آشپزخانه گرفته تا میز اتوبوس، متعادل کنند.
نگرش مثبت در کار ها
یکی از مهمترین ویژگی های رستوران داران نگرش مثبت است. رفتار مدیر، لحن رفتار کارکنان را تعیین می کند و بر شادی غذاخوری تأثیر می گذارد. اگر عاشق کاری نیستید که انجام می دهید، یا علاقه زیادی به غذا و خدمات مشتری ندارید، اداره یک کسب و کار قوی آسان نخواهد بود.
مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود رایگان شد !
برای راه اندازی و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
نیاز به راهنمایی دارید؟ با ما در تماس باشید!
سازگاری با محیط و کارکنان
در رستورانهایی که هیچ دو روزی دقیقاً یکسان نیست، مدیر های رستوران باید الگوهای ثبات باشند. از نظر درونی، ارتباطات مداوم و انتظارات، وفاداری و حفظ کارکنان را تشویق می کند. از نظر بیرونی، وظیفه مدیر تضمین خدمات و کیفیت قابل اعتماد برای مشتریان است.
مهارت حل مسئله
علیرغم بهترین نیت، چند روز در کسب و کار رستوران عاری از سکسکه های عملیاتی است. مدیریت رستوران نیازمند تفکر سریع و راه حل های سریع است، چه در مواجهه با مشتری ناراضی، چه با تاخیر در تحویل کالا یا کمبود موجودی.
خدمات به مشتری زرنگ و دانا
رستورانها مملو از تعاملات غیرقابل پیشبینی مشتری هستند: غذاخوریهایی با محدودیتهای غذایی متعدد، رزرو گروهی در آخرین لحظه، غذاخوریهای آخر شب که ۱۰ دقیقه قبل از بسته شدن سفارش میدهند. مدیر های رستوران واجد شرایط این سناریوها را مدیریت می کنند و اکثر تصمیمات تجاری را با در نظرگرفتن رضایت مشتری می گیرند. مهمتر از آن، آنها تلاش می کنند تا همان ارزش ها را در کارکنان خود القا کنند.
فعال بودن
مدیریت هوشمند رستوران همه چیز در مورد برنامه ریزی از قبل است. مدیران سازمانیافته موجودی، به روزرسانی منو، کمپینهای بازاریابی و نیازهای کارکنان را تا حد امکان از قبل در نظر میگیرند تا از هرج و مرج لحظه آخری جلوگیری کنند.
مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود رایگان شد !
برای راه اندازی و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
نیاز به راهنمایی دارید؟ با ما در تماس باشید!
نوآوری در کار
در کنار فعال بودن، مدیر های رستوران باید به روی ایدهها و راههای جدید برای بهبود عملکرد خود باز باشند. خواه با روندهای نوظهور مصرفکننده (مثلاً مواد تشکیلدهنده محلی، بخشهای کوچکتر) سازگاری داشته باشد یا از فناوری برای سادهسازی تجربه مشتری استفاده کند، مدیران بزرگ از نوآوری استقبال میکنند تا رستورانهای خود را رقابتی نگه دارند.
رفتار مدیر موفق رستوران با کارکنان :
یک مدیر رستوران باید از ویژگیهای شایستهای برخوردار باشد و با تمام چالشها و مشکلات این حوزه آشنا و مسلط باشد، به خصوص در هنگام اتخاذ تصمیمات به شتاب زده عمل ننماید. به عنوان مثال، عدم نظارت منظم یک مدیر بر بخشهای مختلف رستوران میتواند باعث عدم تشخیص از رفتار کارکنان در برخورد با یکدیگر و مشتریان، همچنین عدم شناسایی سایر مشکلات گردد. در نهایت، این موضوع میتواند به کاهش کیفیت خدمات و زیاندهی منجر شود.
مدیر موفقی با احترام به تمام پرسنل و کارکنان، همچنین با حفظ جدیت و رعایت رفتار حرفهای در محیط رستوران عمل مینماید. این مدیر، هرگز باید با پرسنل در مقابل مشتریان خود رفتار نامطلوب داشته باشد، زیرا این موضوع میتواند منجر به دلسردی مشتریان و احساس تحقیر در پرسنل شود. بنابراین، مناسب است که برای حل مشکلات، جلسات خصوصی و گروهی برگزار شود.
وجود صندوق پیشنهادات یا انتقادات ، یا ارتباط مستقیم با مدیریت و یا نظرسنجی های دوره ای :
برای موفقیت بیشتر رستوران بهتر است در زمان های مشخص اقدام به نظر سنجی بین مشتریان خود نمایید . از این طریق می توانید از نحوه جلب رضایت آنان اطلاعات بیشتری را کسب کنید . وجود صندوق پیشنهادات و انتقادات ایده بسیار خوبی است و با استقبال مشتریان مواجه خواهد شد .
موارد دیگری که برای داشتن یک رستوران موفق باید رعایت کنید عبارتند از :
- ایجاد محیط کاری صمیمی و آرام
- محافظت از خط مقدم رستوران
- پشت پرسنل تان مثل کوه بایستید
- پرهیز از برخورد های تند با پرسنل به خصوص در معرض دید مشتری
مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود رایگان شد !
برای راه اندازی و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
نیاز به راهنمایی دارید؟ با ما در تماس باشید!